Røykfri/snusfri nå!

BLI RØYK- ELLER SNUSFRI PÅ TO UKER!

I England anerkjenner "The British Medical Association" hypnose som den mest effektive behandlingen for røykeslutt.

Ved å arbeide med den delen av sinnet som får deg til å røyke eller snuse, mot din vilje og bedre vitende, fjernes motstanden som ligger i ditt ubevisste sinn. Du blir heller ikke irritabel og frustrert som en følge av "kampen" mellom ditt bevisste og ubevisste sinn.

“Røykfri nå!” er et program med tre hypnoterapitimer og noen vaneendrende “hjemmelekser” klienten utfører daglig i perioden. – Programmet er utviklet av Ronny Hansen i Bergen, som var ansvarlig for opplæringen på “Hypnoseakademiets Spesialkurs Hypnose Røykeslutt” i grunnutdanningen. - Metoden overføres enkelt og er like effektiv for å bli snusfri.

 Jeg har sakset fra www.hypnoseakademiet.no:

“Ronny Hansen, som er daglig leder av Medicor, er antageligvis landets fremste ekspert på hypnose og røykeslutt, med i overkant av 90% suksess rate……  Til sammenligning kan nevnes at røykeplaster eller tyggegummi har mellom 10 - 15 % suksessrate. Han har gjennom tusenvis av timer med røykeslutt, utviklet metoden som har fått navnet VitaKoden. Det er denne metoden terapeutene i Medicor benytter ved røykeslutt. VitaKoden er også utgitt i bokform.”
- Se lansering på God Morgen Norge, https://www.youtube.com/watch?v=UBRkNklKnBE