Kinesiologi

KINESIOLOGI

Stress/belastninger kan skape ubalanser, traumer og blokkeringer i kroppen og energisystemet.
Summen av slike blokkeringer kan (etter hvert) skape problemer av mange slag.

I samarbeid med kinesiologen kan du finne fram til de traumene og energiblokkeringene som gir deg stressreaksjoner og hindrer deg i å nå dine mål. Disse blokkeringene avdekkes systematisk og korrigeres etter hvert med ulike metoder/teknikker.

Ved hjelp av en lett muskeltest kommuniserer kinesiologen med underbevisst- og kroppsbevisstheten din. Kroppen ”husker” alt! 
- Ofte viser det seg at ubalanser/traumer fra tidlig barndom (som bevisstheten for lengst har glemt /fortrengt!) har stor betydning for nåtidens problemer.
Det er trolig  mange ubalanser/blokkeringer som har samla seg opp gjennom livet og danna en ”knute” som fører til dine symptomer/ditt problem.
Disse blokkeringene avdekkes systematisk og  korrigeres etter hvert med ulike metoder/teknikker.

Det tar vanligvis 3-6 timer (1-3 mnd.) å finne og fjerne ”rota” til problemet og oppnå varig endring sånn at du kan gå videre mot målene dine uten stress.

 

Kinesiologi brukes ikke til å stille diagnoser eller behandle sykdommer.  Når stresset blir redusert, energien flyter fritt i sine meridianer og kropp og sinn er i bedre balanse, kan det likevel hende at noen føler seg friskere, og at kroppens evne til selvhelbredelse stimuleres.